Vloerverwarming leggen?
Wij bezoeken je vooraf!

Voordat wij de vloerverwarming leggen, komen wij eerst bij je thuis of op locatie. Dan komen wij tijdens het werk niet voor vervelende verrassingen te staan. Voor het beste resultaat is het belangrijk dat wij de omgeving kennen. Zo weten wij vooraf uit hoeveel zones de vloerverwarming moet bestaan. En wat minstens zo belangrijk is voor een optimaal functionerende vloerverwarming, is goede aanvoer en retour van verwarmingswater. Ook bekijken wij hoe de vloer erbij ligt.

Locatie van de warmtebron en verdeler

Het aantal meters verwarmingsbuis per zone van de vloerverwarming is beperkt. Daarom is een centraal gesitueerde warmtebron ideaal. Bij het bezoek aan uw woning, bedrijf of pand inventariseren wij waar de CV-ketel, warmtepomp of biomassaketel is gesitueerd. Ook bepalen wij daarbij wat de beste plek is om de verdeler te plaatsen.

Advies voordat wij de vloerverwarming leggen

In sommige situaties zijn voorbereidende werkzaamheden vereist. Op basis van ons bezoek op locatie adviseren wij je hierover. De voorbereidingen kun je zelf (laten) uitvoeren. Ook is het mogelijk om deze werkzaamheden door ons te laten uitvoeren. Hiervoor brengen wij wel een meerprijs in rekening.

Dichtbij parkeren

Verder is het voor ons belangrijk om onze bedrijfsauto direct bij de woning of het pand te kunnen parkeren. Dit omdat wij bij het infrezen gebruikmaken van een krachtstroomvoorziening in onze bedrijfsauto. Is dit niet mogelijk, dan zoeken wij vooraf een alternatieve oplossing voor onze stroomvoorziening.

Stofarm infrezen bij vloerverwarming leggen

Gaan wij de vloerverwarming leggen, dan mag je erop vertrouwen dat wij wij deze stofvrij inslijpen. Wij werken zorgvuldig en maken gebruik van een industriële stofzuiger. Dankzij de unieke, door ons zelf ontwikkelde, halfautomatische freesmachine op krachtstroom kunnen wij snel en zeer zorgvuldig werken, zodat wij de overlast voor de omgeving tot een minimum beperken