Vloerverwarming met zoneregeling en ruimteregeling

Wil je de temperatuur in elke ruimte afzonderlijk instellen? Kies dan voor onze ruimteregeling, voor nog meer duurzaam wooncomfort en besparing op energiekosten.

Zoneregeling vloerverwarming

Elke vloerverwarming bestaat uit zones. Deze zones zorgen ervoor dat de warmte gelijkmatig wordt verdeeld in de ruimte. Het aantal benodigde zones is afhankelijk van verschillende factoren, zoals het oppervlak en de indeling van de ruimte. Voor de zoneregeling van de vloerverwarming maken wij gebruik van verdelers met of zonder pomp. Deze kwalitatief hoogwaardige verdelers dragen bij aan comfort en vermindering van energieverbruik.

Ruimteregeling vloerverwarming

Als optie leveren wij vloerverwarming met ruimteregeling. Deze ruimteafhankelijke regeling maakt het mogelijk om elke ruimte op exact de gewenste temperatuur te verwarmen. Zo hoef je niet het hele huis of pand op kamertemperatuur te verwarmen, waarmee je veel kunt besparen op energieverbruik. En met slimme hedendaagse techniek voor huisautomatisering kun je de temperatuur van minuut tot minuut plannen en op afstand regelen. Wij leggen de vloerverwarming direct onder de afwerkvloer zodat de reactietijd verrassend snel is.